Gewoon Thuis 4

Gewoon Thuis 4

De nieuwe locatie in Asten is een volledige gerenoveerde oude boerderij aan de rand van het dorp, midden in een vrije groene omgeving. De grote locatie wordt volledig voorzien voor 19 cliënten in de leeftijd van 4 tot 18 jaar, waarvan 4 plekken vrij voor crisisplaatsingen.

Neem contact op
image image

Een fijne plek om thuis te komen

Iedereen een eigen slaapkamer en gezamenlijke open ruimtes met voor ieder wat wils. Een gezellig speelhuisje, ‘verborgen’ ruimtes om te chillen of je even terug te trekken en een multifunctionele sporthal achter het huis. Gewoon Thuis in Asten is omgeven door groen en voorzien van een enorme tuin met stormbaan om stoom af te blazen. Er is voor iedereen meer dan genoeg ruimte, in alle opzichten. Kleinschalig en huiselijk, warm en welkom.

image image image

Een fijne plek om te werken

Gewoon Thuis in Asten staat mijlenver weg van een standaard zorglocatie. Niet alleen voor cliënten is aan alles gedacht, ook de voorzieningen voor medewerkers zijn goed geregeld. De fijne werkruimtes en faciliteiten bieden oneindig veel mogelijkheden om cliënten op allerlei mogelijke manieren te helpen terugkeren naar hun eigen thuis. Tijdens de nachtdienst maak je gebruik van een nette slaapkamer met eigen douche voor voldoende privacy.

Bekijk alle vacatures
image
image

Nieuwsgierig?
Neem contact met ons op!